FOTO IPJ Constanța a făcut rost de pistoale și mașini noi nouțe, dar de jucărie

Jucăriile contrafăcute au fost depistate de către polițiști. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au ridicat peste 900 de jucării, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 54600 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea.

La data de 13 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Republica Moldova.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 942 de jucării, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 54.600 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*