FOTO O noapte plină de accidente rutiere în județul Constanța

Doi adulți și un minor au fost răniți după ce mașina în care se aflau a intrat în sensul giratoriu. FOTO ISU Dobrogea

Mai multe accidente rutiere s-au înregistrat în noaptea de vineri 20 octombrie spre sâmbătă 21 octombrie. Din fericire, potrivit cadrelor medicale ale Serviciului de Ambulanță, nu au fost înregistrate victime în stare gravă, rănile fiind relativ ușoare.

Primul eveniment rutier s-a înregistrat în jurul orei 21.30, în sensul giratoriu de la ieșirea de pe Autostrada A4 în DN 39. Așa cum s-a mai întâmplat, șoferul nu a văzut din timp ieșirea de pe autostradă și a intrat cu viteză în sensul giratoriu. Aici au fost înregistrate trei victime – doi adulți și un copil, toți suferind traume ușoare. La fața locului a fost trimis și un echipaj al ISU Dobrogea pentru a asigura măsuri PSI,  existând scurgeri de combustibil.

Următorul accident rutier s-a produs în mai puțin de o oră, în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Sălciilor cu Liliacului. Aici, în urma unei coliziuni, o femeie în vârstă de 50 de ani a suferit un traumatism cranio – cerebral, traumatism toracic și de membru inferior. Puțin după miezul nopții, o altă coliziune s-a produs la intersecția bulevardelor Aurel Vlaicu cu Tomis. Aici a fost vorba de un Matiz răsturnat în urma unui impact cu un Mercedes, dar din fericire nu s-au înregistrat victime. Evenimentul rutier care a încheiat seria s-a produs sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.30, la intersecția străzilor Constantin Brătescu cu Răscoala 1907. Aici, o conducătoare auto care circula pe contrasens și a accidentat un taxi. Șoferița vinovată a fost rănită ușor.

În toate cazurile, victimele au fost transportate la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale suplimentare, iar polițiștii au deschis dosare de cercetare penală pentru a stabili condițiile exacte în care s-au produs evenimentele rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*