FOTO Noi treceri de pietoni vor fi înființate în municipiul Constanța

Noi treceri de pietoni în municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța
Noi treceri de pietoni în municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

Două noi treceri pentru pietoni vor fi înființate zilele următoare în municipiul Constanța pentru a crește siguranța participanților la trafic.

În acest sens, echipele SC Confort Urban SRL vor trasa, miercuri noapte, noi treceri de pietoni în locuri cu risc crescut de accidente rutiere. Acestea vor fi amenajate pe Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Theodor Burada, și pe strada Prelungirea Micșunelelor, la intersecția cu strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu.

Măsura a fost luată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cei care locuiesc în zonă, cu avizul Poliției Rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*