FOTO Ninge viscolit în tot județul Constanța, dar nu sunt drumuri închise

Ninge viscolit în tot județul Constanța. Utilajele intervin. FOTO RAJDP Constanța

Potrivit reprezentanților Comandamentului de Iarnă, de la ora 3.00 dimineața ninge viscolit în tot județul și cu vânt puternic.

„Acționăm cu toate utilajele dotate cu lamă – 48 la număr. Viscolul așterne zăpada pe drum. Până la ora aceasta ( 7.00 dimineața – n.r.), nu avem drumuri închise. Dacă situația se înrăutățește – se vor forma troiene, scoatem frezele de zăpadă,“ a declarat Lucian Lungoci, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța (RAJDP).

UPDATE:

Reprezentanții DRDP au comunicat că la nivelul județului Constanța s-a acționat cu 19 autoutilaje pe DN 2A, DN 22A, DN 39, DN 3, DN 38, DN 22C, DN 22, DN 39 B,C,D,E și s-au împrăștiat 20 tone sare. Pe  Autostrazile A2 și A4 s-a acționat cu 6 autoutilaje și s-au răspândit 80 tone sare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*