FOTO Motociclist ucis de o șoferiță imprudentă la Poarta Albă

Motociclist omorat la Poarta Albă
Motociclist omorat la Poarta Albă. FOTO S. R.

O manevră greșită efectuată de o șoferiță din comuna Poarta Albă a dus la decesul unui consătean.

Accidentul a avut loc miercuri, 5 august, la ora 19.31, pe strada Primăriei din Poarta Albă. Femeia de 29 ani conducea un Mercedes Benz. În momentul în care a ajuns la intersecția cu Drumul Național 22C ea a intrat în intersecție fără să se asigure. Virajul la stânga a dus-o direct într-o motocicletă condusă de Gabriel Petronius Vlădescu, de 41 ani din Poarta Albă.

Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a fost împins într-un BMW care circula regulamentar dinspre Castelu către Poarta Albă.

Motociclistul a sărit de pe bolid și a murit pe loc, la impactul cu asfaltul. Circulația rutieră în zonă a fost blocată vreme de mai bine de o oră. Oamenii legii care au venit la locul indicat au aflat că motocicleta eraneînmatriculată și purta un număr fals. Totodată, Vlădescu nu avea permis de conducere.

Șoferița este cercetată acum pentru omor din culpă.

 

Accident mortal la Poarta Albă
Accident mortal la Poarta Albă
IMG_2003
Accident mortal la Poarta Albă
IMG_2008
Accident mortal la Poarta Albă
IMG_2012
Accident mortal la Poarta Albă
IMG_2015
Accident mortal la Poarta Albă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*