Noi tarife la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii de la 1 mai. Acestea vor fi valabile timp de o lună

Statuia de la intrarea în CMSN Constanța, reprezentând trei delfini în valuri

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii are noi tarife începând cu data de 1 Mai. Acestea vor fi valabile până pe data de 31 mai.

Astfel, biletul pentru Delfinariul Constanța costă 20 de lei pentru adulți, 5 lei pentru elevi și studenți, iar copiii de până la 7 ani au acces gratuit.

Taxa de acces în Microzerervație este de 8 lei pentru adulți, 2 lei pentru elevi și studenți, copiii de până la 7 ani având acces gratuit.

Pentru accesul la Acvariu și Planetariu adulții plătesc 12 lei, elevii și studenții câte 3 lei. Copiii sub 7 ani care doresc să viziteze Acvariul au accesul gratuit. Pentru copiii sub 7 ani accesul la Planetariu nu este permis.

La ședințele de echitație, prețul unui bilet pentru ponei este de 5 lei, iar echitația cu cai costă 10 lei. Amatorii de plimbări cu caii pot să beneficieze de abonamente cu ședințe multiple.

Programul de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii și de la Acvariu

Programul de vizitare al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este următorul: luni – vineri între orele 09:00 – 17:00, iar sâmbăta și duminica între orele 09:00 – 18:00
Biletele se vor vinde astfel: luni – vineri intre orele 09:00 – 16:30 și sâmbăta și duminică între orele 09:00 – 17:30

Programul de vizitare la Acvariu este următorul: luni – vineri între orele 09:30 – 16:30, iar sâmbăta și duminică între orele 09:30 – 17:30

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*