FOTO Meniu special de Paște pentru pacienţii din spitalele din Constanța

Meniu special de Paște pentru pacienţii din spitalele din Constanța

Şi anul acesta, ca de fiecare dată de Paşte, bolnavii internați în spitalele din Constanţa vor avea parte de o masă specială.

Ouăle roşii, cozonacul, drobul, friptura de miel, casul, vor fi nelipsite din meniu, anunță Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care prepară și distribuie mâncarea pentru bolnavii internați în spitalele din Constanța.

La micul dejun, pacienții vor servi ceai de fructe de pădure cu lămâie, unt, ou fiert roșu, telemea de vacă, caș de vacă, urdă, cașcaval, drob de miel, crenwurști din piept de pui, ceapă verde, ridichi, roșii cherry, castravete cornichon, gem de caise si miere polifloră.

La supliment, vor servi biscuiți, lapte dulce, iaurt natural.

La prânz se vor delecta cu borș de miel dres cu smântână, ciorbă de miel cu leuștean și ceapă verde, Supă de văcuță cu smantănă, Supă de pasăre a la grec, Supă de legume cu smântână, Supa strecurată de legume, Supă de morcovi cu orez,Friptură de miel în sos de vin cu piure de cartofi, Friptură de berbecuț la cuptor cu piure de cartofi, Vrăbioară la tava cu garnitură de orez şi legume, Piept de curcan la tavă cu spaghete in sos de roșii,  Piept de pui rasol cu spaghete în sos de smantănă, Piept de pui la cuptor cu legume mexicane, Stufat cu pulpe de pui, Spaghete cu brânză proaspătă de vaci, Brânză proaspată de vaci cu orez si rasol pui. La felul doi, se va servi și salată de varză albă cu morcov și lămâie. Desertul va fi compus din Pască cu brânză de vaci și stafide, Cozonac cu nucă, cacao, rahat și stafide, Plăcintă cu mere, Mere coapte, Mere, Banane și Portocale.

La cină pacienții vor servi Pastrav la tavă în sos de lămâie și cartofi natur, Pulpe de pui în sos ostropel cu mămăliguță, Cartofi gratinați cu brânză proaspată de vaci, Pulpe de pui la tavă, Ficaţei de pui în sos ostropel cu garnitură de orez cu ciuperci, Brânză proaspată de vaci cu orez si rasol pui și ceai de fructe de pădure cu lămâie. Vor mai primi si suc de portocale.

„Sfintele Paști ca o mărturie vie, clară și completă a Jertfei și Învierii Domnului Iisus Hristos, vor ajunge la toți pacienții care nu au putut merge la Slujba de Inviere. Angajatii societății Arimex Comexim 2000 SRL, au pregatit din 100 de pâini, Sfânta Anafura care a fost binecuvintată şi sfințită, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, de preotul Cristea Gigi, parohul Capelei Sfântul Mare Mucenic şi Tămăduitor Pantelimon.

Cu speranță de îmbunătătire si înnoire spirituală a vieţii, de îmbogăţire în fapte bune, în lumina şi pacea sărbătorii Sfintelor Paşti, când Învierea Domnului Iisus Hristos revarsă peste oameni bogăţia iubirii lui Dumnezeu Cel Multmilostiv, când Dumnezeu coboară în suflet, iar sufletul urcă la Dumnezeu“, cu pioşenie, înălţăm lampioane de rugi, pentru sănătatea, succesul, pacea şi mântuirea tuturor pacienților internați și a tuturor semenilor noștri.

Mulţumim cu acest prilej echipelor Dobrogea Panificație SRL, Selgros Cash &Carry, Smithfield Prod SRL, Ella Glob SRL, Aaylex One SRL, Delaco Distribution SRL, Gecam SRL, Sole Mizo România SRL, Perutnina România SRL, pentru grija si sprijinul permanent acordat în îmbunătătirea meniurilor pacienților internați“ a transmis Camelia Ghioc, administratorul SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*