FOTO Maraton de dans sportiv la Medgidia. Peste 400 participanți au urcat pe scena Sălii de Sport Iftimie Elisei, la Festivalul de Dans Sportiv

Cei mai buni dansatori s-au "luptat" la Medgidia. FOTO PMM
Cei mai buni dansatori s-au "luptat" la Medgidia. FOTO PMM

Sala de sport ,,Iftimie Ilisei” din Medgidia a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, cea de-a treia ediție a Festivalului de Dans Sportiv. Competiția a fost organizată de Primăria Municipiului Medgidia împreună cu Asociația Clubul de Dans Sportiv ,,Ritmo del Mar” Constanța, sub egida Federației Române de Dans Sportiv. Pe parcursul întregii zile, iubitorii de dans sportiv au avut ocazia să vizioneze o competiție plină de culoare, ritm și diversitate.

Peste 400 de participanți din mai multe orașe ale țării, cu vârste între 4 și 35 de ani au participat la competiția desfășurată în Medgidia, unde au dansat atât pe ritmuri lente și grațioase de bal (vals lent, tango)  cât și pe ritmuri latino americane, pline de energie precum rumba și passo doble. Costumele pline de culoare ale dansatorilor, grația și coregrafia fiecărei probe au atras atenția specatorilor prezenți în sală, impresionați de diversitatea și culoarea desfășurate sub spectacolul de sunet și lumini.

Prezentarea concurenților a fost asigurată de Mihai Grigore. Evoluția concurenților a fost atent supravegheată de cei 21 de arbitri sosiți la Medgidia pentru a juriza competiția: Florentina Mihaiu, Maria Grigore, Paul Voicu, Adrian Nedelcu, Cornelia Dobre, Valentin Butanache, Andra Linte, Iulian Ghencea, Valentina Toth, Adrian Oprea, Horia Fulică, Romeo Tănasă, Iulian Tenie, Dan Frumușeanu, Gabi Nedea, Ioana Cristescu, Mihaela Zahiu, Margarita Cudreacova, Alina Filipescu, Paul Cursaru, Cosmina Drăgan. Juriul prezent la eveniment a fost prezidat de Cristian Pârnescu, alături de observatorul federal Dmitrio Strelnik și directorul de consurs Alfred Schieb.

Arbitrii au avut o zi plină, având de jurizat și de clasificat numeroși tineri concurenți și concurente care au arătat pasiune și talent în mișcările lor. Eforturile finaliștilor au fost răsplătite de organizatori prin medalii, diplome și trofee.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*