FOTO Locurile de joacă din Constanța desființate de Primărie au ajuns locuri de parcare

Fostele locuri de joaca au ajuns parcari. FOTO Facebook/Locuri de joaca

După ce ANPC a somat Primăria Constanța să aducă la standarde de utilizare a locurilor de joacă, Primăria Constanța a decis la jumătatea lunii septembrie simplificarea problemei: le-a dezafectat pe toate cele cu probleme. În urma lor au rămas doar suprafețe betonate sau petice goale de pământ ce amintesc că odată acolo era activitate intensă.

 

Nu a trecut mult timp, iar constănțenii, presați de o altă problemă din oraș – lipsa locurilor de parcare, au găsit o utilitate spațiilor lăsate fără scop. Imediat, constănțenii au sesizat în mediul online efectul celor două probleme:

 

„Acestea sunt efectele devastatoare ale încăpățânării domnului primar. După ce a așteptat să fie împins de la spate de către ANPC ca să dezafecteze locurile de joacă neconforme, iată că apar și primele efecte negative vizibile. După ce că oricum nu aveau unde să se joace copiii în orașul Constanta, terenurile locurilor de joacă dezafectate au ajuns parcări pentru mașini. Este adevarat că nu există nici locuri de parcare suficiente, dar domnul primar trebuie să înteleagă că nu putem pune mașinile înaintea copiilor nostri. Tot acest haos putea să fie evitat, dar din contră este alimentat de încăpățânarea lui. Nu există scuză care sa stea în picioare atunci când spune că din 2015 se chinuie să ia niste autorizații de construire pentru o treime din locurile de joacă promise în campania electorală. Ca să clarificăm: Primaria nu poate de 2 ani sa ia autorizatie de construire eliberată tot de Primarărie.  Locul de joacă din imagine se află pe strada Alexandru Gherghel“, potrivit paginii de facebook, Locuri de joaca din Constanta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*