FOTO La Ovidiu, Clubul Sportiv a înființat și o secție de caiac – canoe pentru copiii iubitori de apă

Joi, 16 septembrie, debutează pe lacul Siutghiol a VI-a ediție a „Memorialului Ștefan Aftenie” - Cupa Farul la Caiac-Canoe

Copiii pasionații de sporturi pe apă din Ovidiu, au acum ocazia a de le pune în practică. CSO Ovidiu, clubul sportiv din localitate a înființat o nouă secție, cea de caiac – canoe.

CSO Ovidiu se dezvoltă în fiecare zi tot mai mult, iar sportivii care se antrenează aici, obțin rezultate tot mai bune și se afirmă la competițiile zonale și naționale la care participă. Având acces la lacul Ovidiu, de pe debarcaderul construit odată cu faleza și care permite intrarea și ieșirea din apă ușor, conducerea clubului sportiv împreună cu administrația locală, au luat decizia a înființa și o secție de caiac – canoe.

Deși este deschis de puțin timp, deja sunt peste 20 de copii înscriși, de pregătirea lor ocupându-se antrenorul Gabriel Voda, iar părinții copiilor interesați îl pot contacta la numărul de telefon 0746.48.44.34 pentru noi înscrieri. Cursurile sunt gratuite.

Atunci când este sezonul cald și vremea o permite, antrenamentele se fac pe lac, în rest, sportivii antrenându-se în sala de sport pentru a avea condiție fizică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*