FOTO La Cumpăna se vor construi noi locuințe ANL

Primarul comunei Cumpăna, ec Mariana Gaju, s-a intalnit cu reprezentanti ai ANL – Bucuresti

Comuna Cumpănă a fost inclusă în lista de finanțare aferentă programului de construcții locuințe pentru tineri, etapă a treia, destinate închirierii ( ANL ) în anul 2017, a obiectivului de investiție situat în Str. Vasile Pârvan, nr. 1E ( lângă blocurile ANL construite în etapă a două) cu suprafața de teren de 5600 mp, regim de înălțime S+P+3E și 64 de unități locative, în vederea demarării investiției.

În cursul zilei de 6 septembrie, primarul comunei ec Mariana Gaju, s-a întâlnit cu echipă formată din reprezentanți ANL – București și proiectanți pentru a stabilii ultimele detalii necesare demarării acestei lucrări.

Următoarea etapă constă în predarea terenului, reactualizarea studiului de fezabilitate și demararea procedurilor de licitație de către ANL – București în vederea stabilirii constructorului ce va realiză aceste 64 de unități locative.

Dacă lucrurile decurg normal, lucrările pentru construcția acestor locuințe vor începe în anul 2018.

Reamintim că acest program prevede construcția de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (ordonator principal de credite), prin Agenția Națională pentru Locuințe (ordonator secundar de credite) are în vedere realizarea de locuințe destinate tinerilor ale căror venituri nu le permit accesul la o locuința în condițiile pieței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*