FOTO IPJ Constanța a “amendat” cu flori șoferițele din zona Tomis 3

Flori pentru șoferițe. FOTO IPJ Constanța
Flori pentru șoferițe. FOTO IPJ Constanța

O razie mai puțin obișnuită a avut loc azi în zona Tomis 3 din Constanța. Oamenii legii au înlocuit carnetul de amenzi cu florile pentru o zi. Ținta lor au fost doamnele și domnișoarele aflate în trafic, fie ca pietoni, fie la volan.

Vreme de o oră, polițiștii de la Serviciul Rutier, Serviciul de Acțiuni Spciale, precum și departamentele de Prevenire și Relații Publice din cadrul IPJ Constanța, însoțiți de polițiști locali au împărțit lalele reprezentantelor sexului frumos care treceau prin zona pieței Tomis 3.

100 lalele au ajuns la doamne și domnișoare și toate au fost răsplătite cu zâmbete de 1 martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*