VIDEO Accident grav petrecut în fața Poliției Rutiere Constanța. Un șofer a intrat într-un pom și mașina a fost făcută bucăți

Accident petrecut lângă Poliția Rutieră ConstanțaAccident petrecut lângă Poliția Rutieră Constanța

Un teribil accident de circulație a avut loc chiar lângă clădirea Poliției Rutiere Constanța, marți seara. Martorii povestesc că o persoană care conducea un autoturism înmatriculat în Germania a lovit violent un pom de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a desfăcut în bucăți și s-a împrăștiat pe aproape 150 metri.

UPDATE: Iată și informațiile oficiale transmise de polițiști:

“În data de 08.12.2015, în jurul orelor 22:09, Z.V. (bărbat de 24 ani din Constanţa), a condus autoturismul marca Peugeot 605, pe str. I.C.Brătianu, dinspre Cora către Valu lui Traian şi ajungând în apropierea intersecţiei cu str. Matei Millo, nu adaptează viteza la condiţiile de carosabil umed, pierde controlul direcţiei spre stânga şi intră în coliziune cu un copac de pe partea stângă a drumului. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.”

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Accident grav petrecut în fața Poliției Rutiere Constanța. Un șofer a intrat într-un pom și mașina a fost făcută bucăți"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News