VIDEO Accident grav petrecut în fața Poliției Rutiere Constanța. Un șofer a intrat într-un pom și mașina a fost făcută bucăți

Accident petrecut lângă Poliția Rutieră Constanța
Accident petrecut lângă Poliția Rutieră Constanța

Un teribil accident de circulație a avut loc chiar lângă clădirea Poliției Rutiere Constanța, marți seara. Martorii povestesc că o persoană care conducea un autoturism înmatriculat în Germania a lovit violent un pom de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a desfăcut în bucăți și s-a împrăștiat pe aproape 150 metri.

UPDATE: Iată și informațiile oficiale transmise de polițiști:

“În data de 08.12.2015, în jurul orelor 22:09, Z.V. (bărbat de 24 ani din Constanţa), a condus autoturismul marca Peugeot 605, pe str. I.C.Brătianu, dinspre Cora către Valu lui Traian şi ajungând în apropierea intersecţiei cu str. Matei Millo, nu adaptează viteza la condiţiile de carosabil umed, pierde controlul direcţiei spre stânga şi intră în coliziune cu un copac de pe partea stângă a drumului. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*