FOTO Încep lucrările de reabilitare a malului surpat al Canalului Dunăre-Marea Neagră din zona Cumpăna

A fost semnat contractul de finanțare al lucrărilor de consolidare a malului. FOTO Primăria Cumpăna

În prezența primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, s-a semnat în cursul zilei de 3 aprilie, la sediul Ministerului Transporturilor, fila de buget necesară continuării lucrărilor de reabilitare a malului stâng al Canalului Dunăre Marea Neagră. Este vorba despre o primă tranșă a sumei necesare reabilitării, în valoare de 25 de milioane de lei din cele 50 de milioane de lei în total.

Lucrările vor fi efectuate de către Administrația Canalelor Navigabile și vor fi demarate pe 6 aprilie 2020. Directorul ACN, Daniel Georgescu a confirmat primirea fondurilor, precum și semnarea ordinului de începere a lucrărilor la data menționată.

„Pe această cale, în numele tuturor familiilor grav afectate de alunecările de teren, Administrația Publică Locală Cumpăna mulțumește tuturor factorilor, de la nivel local și național, pentru implicarea în rezolvarea acestei probleme“ a transmis Mariana Gâju, primarul comunei.

Aceasta a afirmat că administrația locală din Cumpăna va supraveghea, îndeaproape, lucrările de reabilitare, pentru ca acestea să se finalizeze cât mai curând cu putință, iar cele opt familii afectate să se reîntoarcă, în siguranță, în căminul lor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*