FOTO Incendiu puternic într-un bloc din Cernavodă izbucnit de la un fier de călcat

Pompierii au reușit să stingă incendiul, dar bunurile din apartament au fost distruse de foc și fum. FOTO ISU Dobrogea

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 7.00 a dimineții de luni 19 martie, acesta manifestându-se într-un apartament din blocul E14 de pe strada Panait Cerna.

La fața locului au fost trimise două autospeciale cu spumă și apă din cadrul Detașamentului  Cernavodă a ISU Dobrogea. La ajungerea pompierilor, proprietara apartamentului reușise să iasă din casă, iar alte șapte persoane se autoevacuaseră, incendiul manifestându-se într-un dormitor. Salvatorii au mai evacuat zece persoane din bloc și au reușit să stingă în scurt timp focul. Flăcările au distrus toată mobila și bunurile din camera respectivă, dar întreg apartamentul a fost afectat de fum.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului, un scurt circuit electric de la un fier de călcat uitat în priză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*