FOTO Incendiu puternic în localitatea Runcu, în zona Hîrșova

Joaca copiilor a dus la un puternic incendiu. FOTO ISU Dobrogea

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au încercat să stingă un incendiu care a izbucnit în gospodăria lor. În cele din urmă, pompierii au reușit să lichideze focul și să limiteze pagubele.

Incendiul a fost anunțat duminică după amiază în jurul orei 14.15, fiind vorba de un incendiu izbucnit la un fânar într-o gospodărie din localitatea Runcu. La intervenție au fost trimise două echipaje cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD. Când au ajuns pompierii, focul se manifesta la un fânar în care se aflau 8 tone de paie, incendiul afectând și acoperișul la o anexă a locuinței.

Cadrele medicale de pe SMURD au acordat primul ajutor la cinci persoane – patru intoxicate cu fum, iar o persoană a suferit și arsuri, aceasta fiind transportată la spital.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o joacă a copiilor cu focul.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*