FOTO Halterofilii de la CSO Ovidiu continuă să strălucească, atât în competițiile din țară, cât și în străinătate

Halterofilii de la CSO Ovidiu continuă să strălucească în toate competițiile. FOTO: CSO Ovidiu

Campionatul European de Haltere pentru tineri sub 17 ani, desfășurat la Chișinău Arena în luna iulie, a fost martorul unei performanțe izbitoare din partea sportivei Ioana Țurcanu, membră a echipei CSO Ovidiu. Evenimentul a adunat peste 350 de tineri sportivi talentați din 37 de țări, marcând o etapă importantă în lumea halterelor.

Ioana Țurcanu, reprezentanta CSO Ovidiu, s-a remarcat prin spiritul ei competitiv și talentul remarcabil, concurând în categoria 76 de kg. Cu îndrumarea dedicată a antrenorului său, Eduard Simineanu, care a fost și el invitat ca arbitru în cadrul competiției, Ioana a reușit să obțină o performanță de excepție, aducându-și astfel un meritat loc șase. Acest rezultat extraordinar este cu atât mai notabil cu cât a fost prima competiție de acest nivel pentru tânăra halterofilă.

Eduard Simineanu, antrenorul echipei de haltere a CSO Ovidiu, a subliniat importanța acestei performanțe și a pregătirii riguroase.

„Sunt extrem de mândru de evoluția Ioanei la acest Campionat European. Ea a demonstrat că munca susținută și determinarea pot duce la rezultate remarcabile. Locul șase obținut de Ioana reprezintă o recompensă pentru eforturile ei și confirmă calitatea pregătirii noastre. Suntem bucuroși că am putut reprezenta România cu demnitate într-un astfel de eveniment de prestigiu”, a declarat Eduard Simineanu.

Această realizare vine ca un nou punct de referință în palmaresul echipei CSO Ovidiu. Antrenorul Simineanu a evidențiat, de asemenea, contribuția esențială a autorităților locale.

„Nu am putea obține astfel de rezultate fără sprijinul constant al Primăriei din Ovidiu, Consiliului Local și primarului. Această colaborare între secție și comunitate ne oferă resursele și inspirația necesare pentru a continua să excelăm în competițiile viitoare”.

Cu această performanță impresionantă în spate, echipa CSO Ovidiu se pregătește acum pentru următoarele provocări, inclusiv Campionatul de nivel național Cupa României. Cu sportivi dornici de afirmare și cu sprijinul necondiționat al comunității locale, echipa își propune să continue să obțină rezultate de excepție în lumea halterelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*