Bogdan Huțucă anunță investiții majore în infrastructură, sănătate și educație pentru dezvoltarea municipiului Constanța

Lucrările de la spitalul modular intră în linie dreaptă. FOTO: Primăria Constanța

Municipiul Constanța se află în plin proces de transformare, cu multiple investiții în infrastructură, sănătate și educație, care vor aduce beneficii semnificative pentru comunitate.

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a subliniat importanța acestor proiecte și a declarat că obiectivul major este să ofere constănțenilor condiții pentru a trăi într-un loc modern și dezvoltat, cu servicii publice la cel mai înalt nivel.

„După ce toate investițiile în infrastructură, care se derulează în municipiul nostru, se vor încheia, vom avea un oraș modern și dezvoltat. Sacrificiul pe care îl facem cu toții astăzi are un singur obiectiv: dezvoltarea Constanței și transformarea într-un loc primitor și plăcut. De aceea, doresc să vă mulțumesc tuturor celor care aveți răbdare și suportați disconfortul creat de lucrările care se află în plină desfășurare. Constanța a fost mult timp ținută departe de investițiile majore, iar în momentul de față suntem obligați să recuperăm anumite etape și decalaje”, a precizat deputatul constănțean pe pagina personală de Facebook.

Potrivit liderului liberal, una dintre cele mai așteptate investiții este construirea noului spital modular din Constanța, în valoare de 10 milioane de euro. Acesta va fi dotat cu paturi de ATI, computer tomograf, RMN, farmacie și laborator, contribuind la îmbunătățirea semnificativă a serviciilor medicale din zonă.

Pe de altă parte, municipalitatea va beneficia de finanțare prin PNRR pentru reabilitarea, consolidarea și dotarea a nu mai puțin de 67 de unități de învățământ, inclusiv grădinițe, școli gimnaziale și licee, precum și Palatul Copiilor și Clubul Sportiv nr. 1. Acest proiect în valoare de 66,2 milioane de lei va asigura condiții optime de învățare pentru copiii din Constanța, susținând dezvoltarea lor armonioasă și accesul la o educație de calitate.

„Investițiile în infrastructură, sănătate și educație, în municipiul Constanța, reprezintă un obiectiv major care va fi îndeplinit pentru a oferi constănțenilor condiții pentru a trăi într-un loc modern și dezvoltat, unde serviciile publice să fie la cel mai înalt nivel”, a mai declarat, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*