FOTO Halterofilii de la CSO Ovidiu au obținut patru Cupe ale României

Surorile Țurcanu de la CSO Ovidiu. FOTO CSO Ovidiu

Halterofilii de la CSO Ovidiu au obținut patru Cupe ale României la competiția desfășurată în această săptămână.

CSO Ovidiu a participat la această întrecere cu opt sportivi, care au fost categoriile de vârstă 9 – 12 ani și 20 de ani.

În prima parte a competiției CSO Ovidiu a obținut 2 cupe ale României la categoria 36 kg prin Nicoleta Dulce și la categoria 40 kg – George Tingan. Andreea Lemnaru a obținut locul 2, iar cei mai mici din echipă respectiv Eduard Manole și Victor Oțetaru s-au clasat între primii 5.

În partea a doua a competiției CSO Ovidiu a câștigat, de asemenea, 2 cupe ale României la U20. La categoria 76 kg a câștigat Ioana Țurcanu, iar la 109 kg – Ionuț Țucă. Totodată,  Gabriela Țurcanu s-a clasat pe locul 2 al podiumului în categoria 87 kg.

“Per total s-au obținut 4 Cupe ale României pentru debutul în campionatul național al CSO Ovidiu și consider că este un rezultat meritoriu cu multă muncă în spate, emoții și multă implicare mai ales și pentru faptul că sportivii mai mari au ajutat concret și susținut alături de antrenor sportivii cei mici.

Doresc să mulțumesc tuturor pentru susținere mai ales Primăriei Ovidiu, Consiliului Local, domnului primar George Scupra, cat si sponsorilor: spitalul OCH și Scandia Food”, a declarat antrenorul Eduard Simineanu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*