FOTO Fostul primar de Năvodari, vedetă online după ce a strâns lucerna de pe câmp la bustul gol

Nicolae Matei la adunat lucernă
Nicolae Matei la adunat lucernă

Nici nu a ieșit bine de după gratii, că fostul primar Nicolae Matei și-a și reluat rolul de amator al Facebook-ului. Astăzi, fostul edil a demonstrat tuturor că nu se dă în lături de la munca de jos.

El și-a schimbat locul de muncă în “Fost primar și Președinte al Asociației Orașelor din România” și spune că este “Illegalist”.

Cele mai bune reacții le-a primit însă după ce a postat mai multe imagini, când strângea lucerna de pe câmp, la bustul gol.

“Azi am strâns lucerna sa aibă la iarna ce sa mănânce lopătarii , muflonii si caprele pitice ! Viața de ilegalist ? ajutoarele au fost răsplătite cu țuica de pruna”, a scris Nicolae Matei.

În doar câteva minute, pagina de Facebook a fostului edil s-a umplut de aprecieri și comentarii care mai de care mai pozitive. Unii năvodăreni îl lăudau pentru că face mișcare, alții îî spuneau că munca nu e rușinoasă sau îi făceau urări de bine.

Nicolae Matei a fost recent eliberat din penitenciar, acolo unde a ispășit un rest de pedeapsă de numai cinci luni pentru dare de mită. Aceasta nu este prima ieșire în public a fostului primar. El a fost primit cu fast de năvodăreni atunci când a ieșit de după gratii. Totodată, Matei a mers la Catedrala arhiepiscopală din Constanța pentru a-l omagia pe fostul director al Arhivelor Naționale Constanța, Virgil Coman.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*