FOTO Fostul primar de Năvodari, vedetă online după ce a strâns lucerna de pe câmp la bustul gol

Nicolae Matei la adunat lucernă
Nicolae Matei la adunat lucernă

Nici nu a ieșit bine de după gratii, că fostul primar Nicolae Matei și-a și reluat rolul de amator al Facebook-ului. Astăzi, fostul edil a demonstrat tuturor că nu se dă în lături de la munca de jos.

El și-a schimbat locul de muncă în “Fost primar și Președinte al Asociației Orașelor din România” și spune că este “Illegalist”.

Cele mai bune reacții le-a primit însă după ce a postat mai multe imagini, când strângea lucerna de pe câmp, la bustul gol.

“Azi am strâns lucerna sa aibă la iarna ce sa mănânce lopătarii , muflonii si caprele pitice ! Viața de ilegalist ? ajutoarele au fost răsplătite cu țuica de pruna”, a scris Nicolae Matei.

În doar câteva minute, pagina de Facebook a fostului edil s-a umplut de aprecieri și comentarii care mai de care mai pozitive. Unii năvodăreni îl lăudau pentru că face mișcare, alții îî spuneau că munca nu e rușinoasă sau îi făceau urări de bine.

Nicolae Matei a fost recent eliberat din penitenciar, acolo unde a ispășit un rest de pedeapsă de numai cinci luni pentru dare de mită. Aceasta nu este prima ieșire în public a fostului primar. El a fost primit cu fast de năvodăreni atunci când a ieșit de după gratii. Totodată, Matei a mers la Catedrala arhiepiscopală din Constanța pentru a-l omagia pe fostul director al Arhivelor Naționale Constanța, Virgil Coman.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*