FOTO Florin Mitroi, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, și-a depus candidatura

Florin Mitroi și-a depus candidatura la președinția CJ Constanța

Florin Mitroi, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, și-a depus, astăzi, candidatura, la sediul Biroului Electoral Județean.

El a fost însoțit la acest eveniment de conducerea organizației județene a PNL Constanța, dar și numeroși membri și simpatizanți liberali.

Cu acest prilej, Florin Mitroi a afirmat că este un început de normalitate pentru județul Constanța.

“Este un început de normalitate al acestui județ, de deschidere a județului pentru multe oportunități pe care le vom crea pentru cetățeni și de deschidere a județului pentru a atrage investitori și de a crea normalitatea. Când spun normalitate mă refer la deschiderea ușilor pentru toți cetățenii acestui județ. Am fost întrebat de programele pe care le am. Reabilitarea unui spital, a oricărei clădiri aflate în subordinea Consiliului Județean este o normalitate, nu este un proiect. Proiecte mari pentru Constanța sunt autostrăzi, drumuri, să legăm municipiul Constanța de celelalte localități” – a declarat Florin Mitroi.

Florin Mitroi este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*