FOTO Flori pentru ostași la Cumpăna de Ziua Armatei Române

Flori pentru ostași la Cumpăna de Ziua Armatei Române. FOTO: Primăria Cumpăna

De fiecare dată, în ajunul Praznicului Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, onorăm, așa cum se cuvine, Armata României pentru eroismul și jertfele bravilor săi militari, dovedite de-a lungul timpului, pentru împlinirea idealurilor noastre naționale: suveranitate, independență, unitate și indivizibilitate.

Primăria și Consiliul Local Cumpăna au marcat și această zi importantă, de Ziua Armatei Române, prin manifestări. Astfel, au fost depuse coroane de flori la cele patru monumente de pe raza comunei Cumpăna, dedicate eroilor din Primul și al Doilea Război Mondial.

Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat. Imediat după acest moment a avut loc slujba religioasă oficiată de preotul paroh al Bisericii Sfânta Parascheva din Cumpăna, Ion Soare.

Jertfa celor care au pus dragostea de țară mai presus decât orice alt ideal nu va fi uitată niciodată, iar paginile istoriei scrise cu sângele eroilor vor fi citite, din generație în generație, cu respect și gratitudine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*