FOTO Elicopterul SMURD a intervenit la un accident rutier între Ion Corvin și Negureni

În urma accidentului, o persoană a fost rănită. FOTO SAJ Constanța

O persoană a fot rănită și transportată la spital cu elicopterul SMURD în urma producerii unui accident rutier. Evenimentul a avut loc între localitățile Ion Corvin și Negureni.

Accidentul s-a produs în jurul orei 9.20, când un bărbat în vârstă de 55 de ani a condus autoturismul marca Dacia pe DN 3 dinspre localitatea Băneasa spre Ion Corvin. La un moment dat, într-o curba la dreapta, nu a adaptat viteza și a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers. Aici a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani dinspre Ion Corvin către Negureni.

Ambele mașini au ajuns în afara părții carosabile și a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, o femeie în vârstă de 50 de ani, care se afla în primul auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*