FOTO Elevii cu rezultate școlare deosebite în Tabăra de Vară de la Cumpăna

Primăria Cumpăna a fost vizitată de către oaspeți. FOTO Primăria Cumpăna

În perioadă 30 iulie – 6 aug în comuna Cumpănă are loc a treia etapă din cadrul programului intitulat „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2017 – 2018”.

Acest program a debutat în data de 16 iulie și se desfășoară în cinci etape pe toată durată vacanței de vară. Primarul comunei Cumpănă, doamna Mariana Gaju mulțumește pentru sprijinul acordat voluntarilor implicați (cadre didactice, funcționari publici, părinți, agenți economici și gospodinele comunei) în organizarea activităților ce se desfășoară în cadrul acestui program.

În această săptămâna în tabără găzduită de campusul școlar al Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu sunt prezente 110 persoane (elevi, cadre didactice, funcționari publici) din localitățile:

Cirtă – jud. Harghita, Danești – jud. Harghita, Vânători Neamț – jud. Neamț, Seini – jud. Maramureș, Budești – Republica Moldova.

Pe 1 august, oaspeții comunei Cumpăna, alături de președintele consiliului județean Harghita domnul Borboly Csaba au vizitat sediul primăriei.

Primăria comunei Cumpăna în parteneriat cu AIESEC Constanța (organizație inernațională de tineri al cărei principal scop este dezvoltarea tinerilor și pregătirea lor, într-un cadru non-formal, cu ajutorul partenerilor săi din mediul economic și academic) și Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu derulează proiectul Discover Comunities în perioadă 30 iulie – 1 sep.

În cadrul acestui proiect în comuna Cumpănă sunt prezenți doi tineri din Thailanda care vor desfășura activități recreative cu elevii prezenți în tabere dar și cu elevii liceului tehnologic Nicolae Dumitrescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*