FOTO Eforie Aqua Park, locul unde și constănțenii se simt turiști

Eforie Aqua Park, locul unde și constănțenii se simt turiști

De dimineață până seara, cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului animă persoanele ce îi calcă pragul. Turiștii spun ca Eforie Aqua Park este unul dintre puținele locuri de pe litoral unde nu au timp să se plictisească.

Personajele din desene animate ce se plimbă prin parc întreaga zi, magicianul Ciprian ce face deliciul publicului de câte ori urcă pe scenă, sesiunile de face painting, concursurile pe tobogane gonflabile si petrecerile cu spumă sunt doar câteva dintre activitățile ce au loc zilnic în incinta parcului acvatic din Eforie Nord. De asemenea, Starlin Belen vă invită zilnic la dans și distracție, la orele de aqua zumba. Un alt invitat special ce va anima frecvent parcul este mult îndrăgitul Wilmark ce face show de neuitat alături de colegii săi de la Wilmark Dance Academy.

„Este unul dintre cele mai frumoase aqua parcuri în care am fost. Sunt în tabără și mă simt foarte bine alături de colegii mei. Am dansat în apă, am făcut tot felul de jocuri distractive și, cel mai mult mi-a plăcut să mă dau în toboganul de mare viteză”, a declarat unul dintre vizitatorii Eforie Aqua Park.

Luna iulie a debutat cu temperaturi extrem de ridicate, drept urmare sunteți invitați să vă bălăciți pe numeroasele tobogane de diferite viteze, în piscine sau în marele jacuzzi cu capacitate de peste 20 de persoane. Doritorii de liniște se pot retrage în zona de lounge situată la etaj sau se pot răsfăța la o ședință de masaj.

În pauza de la bălăceală, turiștii pot savura pe marginea piscinei un cocktail de la unul dintre cele șase baruri tematice sau pot lua masa la unul dintre restaurantele din incinta parcului, unde găsesc o mulțime de preparate delicioase, de la pizza, la supe și alte preparate gătite ca la mama acasă.

Investiții pentru siguranță.

„Pe primul loc punem confortul clienților, motiv pentru care anul acesta am înlocuit cele 3000 de șezlonguri cu unele noi și am schimbat toate umbrelele din parc. Zona de mese a fost, de asemenea, extinsă și renovată. Atenție sporită oferim, de asemenea, siguranței clienților. Calitatea apei este testată continuu iar in jurul piscinei și la fiecare tobogan există salvamari ce urmăresc ca jaca să se desfășoare în siguranță”, a declarat Cosmina Melcea, managerul Eforie Aqua Park.

Contact

Turiștii și constănțenii dornici de distracție, bălăceală și adrenalină sunt așteptați zilnic, între orele 09.00 – 18.00, în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*