FOTO Echipele Polaris igienizează și curăță Stadionul Farul din Constanța

Angajații Polaris M Holding au curățat stadionul Farul. FOTO Polaris M Holding

Angajații Polaris M Holding vin în sprijinul Primăriei Constanța în acțiunea de salubrizare și igienizare a Stadionului Farul și a cailor de acces către acesta.

Operațiunea va dură până la sfârșitul săptămânii și constă în activități de măturat manual și mecanic, de colectare a deșeurilor vegetale și menajere și transportul acestora către depozitele special amenajate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*