FOTO Curățenie exemplară. 36 tone de gunoi au fost strânse de pe Valea Izvorului de la Peștera după “Ziua Comunei”

Valea Izvorului de la Peștera după Ziua Comunei
Valea Izvorului de la Peștera după Ziua Comunei

“Sărbătoarea Florii de Salcâm” a adus în acest an la Peștera aproximativ 50.000 de oameni. Vremea bună i-a convins pe unii să stea chiar până a doua zi în păduricea de pe Valea Izvorului. După ei au rămas însă munți de gunoaie.

Sticlele de plastic, ambalaje de mâncare și alte deșeuri umpleau în dimineața de duminică toate cele 16 hectare care au găzduit evenimentul. Primăria comunei Peștera era pregătită pentru curățenie, așa că între orele 8.00 și 12.00 totul a fost făcut lună.

22 oameni angajați de Primărie și alți 12 voluntari din sat sunt cei care au făcut curățenie. În decursul celor patru ore, ei au strâns peste 36 tone de gunoi. Deșeurile au încăput în 1000 de saci menajeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*