FOTO Copiii din Ovidiu, practicanți de Ashihara Karate au susținut examenul de grad pe plaja Modern din Constanța

Elevii Ashira Karate Constanța au susținut un examen greu, dar pe care l-au trecut cu brio.

Elevii clubului Ashihara Karate Constanța, din Ovidiu, au susținut examenul de grad în prezența senseiului Mihai Vătafu, cel care a înființat clubul, în anul 2011 la Pitești. Datorită pregătirii excepționale, copiii au reușit să își impresioneze îndrumătorii și să obțină cu brio centura următoare.

Examenul a fost structurat în mai multe parți, iar pentru câștigarea următoarei centuri, elevii au trebuit să demonstreze că le știu pe toate:

  • partea de tehnică de bază, atât statică cât şi dinamică,
  • partea de forţă,
  • partea de lucru cu partener,
  • testul de lucru la pernă
  • testul de kumite.

La acest examen a fost prezent și sensei Mihai Ionuț Vătafu, cel care a înființat clubul de arte marțiale „Ashihara Karate Pitești“ în anul 2011 la Pitești, club din care face parte și „Ashihara Karate Constanța“, condus de Ștefan Ghițulescu.

Examenul a fost o reuşită – toţi 64 de sportivi care au participat la examen au reuşit să obţină gradul de care au dat. Sincer să fiu, nu mă aşteptam ca sensei Mihai Vătafu să fie aşa multumit de modul în care s-au pregătit elevii mei“, a mărturisit sensei Ștefan Ghițulescu.

Acum, după acest hop, sportivii au și ei o perioadă mai ușoară, fără competiții sau alte examene. Asta nu înseamnă că nu se antrenează în continuare, mai ales că pe 15 august, de Ziua Marinei au fost invitați să țină o demonstrație pe platoul din faţa Comandamentului Marinei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*