Acțiunile de ecologizare ale Poliției Locale și angajaților Polaris continuă – zona Faleză Sud a fost curățată

Acțiunea de ecologizare s-a mutat în zona Faleză Sud. FOTO Poliția Locală

În cursul zilei de 16 februarie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding continuă acțiunea de ecologizare din zonă faleză Sud și de depistare a persoanelor care colectează materiale reciclabile.

Acțiunea a vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special PET-uri și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi.

Acțiuni similare se vor derula zilnic, astfel încât administrația publică locală să-și îndeplinească misiunea de a asigură curățenia orașului. Având în vedere campania “Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!”solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează PET-uri ori deșeuri reciclabile să se ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*