RATC prelungește programul autobuzelor de Revelion. Lasă mașina acasă și bucură-te de șampanie

Autobuz RATC
Autobuz RATC

Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanța a anunțat că prelungește programul autobuzelor care merg către Piața Ovidiu în noaptea de Revelion, pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să meargă la marea petrecere.

Autobuzele circulă de la Poarta 2 către toate cartierele Constanței începând cu 31 decembrie, ora 22 și până pe 1 ianuarie, ora 1.00, din 15 în 15 minute. Cursele cu program prelungit sunt: 40, 42, 44, 51, 48, 101C, 2 și 5.

Autobuzele opresc în toate stațiile de pe traseu, iar tariful de călătorie este același – 1,5 lei/persoană. Cei care au deja abonament pe liniile menționate pot să beneficieze de el.

Revelionul din Piața Ovidiu începe la ora 22 și se termină la ora 1 noaptea. Anda Adam, Cargo și Voltaj sunt artiștii care vor urca pe scenă în noaptea dintre ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*