FOTO Constănțenii, nemulțumiți de anunțurile Primăriei Constanța lipite prin scările de bloc. Ei spun că li se strică pereții

Constănțenii, nemulțumiți de anunțurile Primăriei Constanța lipite prin scările de bloc

Tot mai mulți constănțeni s-au arătat nemulțumiți în ultima perioadă de modalitatea prin care angajații Primăriei Constanța postează înștiințările despre activitatea instituției în scările de bloc. Ei acuză că aceștia lipesc afișele direct pe pereții scărilor de bloc, deteriorând astfel vopseaua lavabilă și murdărind locurile respective.

„Vor un oraș civilizat, dar ce exemplu este Primăria pentru noi în acest caz? Ne tot deteriorează pereții scărilor de bloc prin lipirea cu lipici a fel și fel de anunțuri și mesaje. Cred că toate blocurile din Constanța au fost împânzite cu astfel de mesaje. Nu poate găsi Primăria metode civilizate prin care sa informeze cetăţenii, anunț plătit în ziar etc? Trebuie mereu să ne deterioreze pereții, geamurile scării etc? Noi suntem o scara de bloc foarte îngrijita și e deranjant că-și bat joc de munca noastră. Oare dacă noi am lipi pe Primărie anunț că <<Vând mașină!>>, cum ar fi?”, se întreabă unul dintre zecile de constănțeni nemulțumiți de practica angajaților Primăriei Constanța.

Ei spun că au făcut sesizări oficiale la Primărie pe această temă, dar încă nu au primit răspuns.

„Civilizat ar fi ca aceste anunțuri să fie înmânate administratorilor de bloc, care să le posteze în cutia avizierului, daca tot vor să informeze publicul”, au mai spus cetățenii.

Contactat, Biroul de Presă al Primăriei Constanța susține că acestea au fost cazuri izolate și se va avea în vedere să nu se mai procedeze în acest fel.

„Am transmis sesizarea Biroului de Sprijin și Îndrumare Asociații astfel încât pe viitor să nu se mai procedeze așa. Sunt cazuri izolate, unde nu au putut contacta președinții de asociații”, au precizat reprezentanții Biroului de Presă al Primăriei Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*