FOTO Consiliul Județean Constanța, îmbrăcat în LED-uri tricolore. Vicepreședintele Claudiu Palaz: “Să recunoaștem, cu voce tare, că suntem patrioți”

Consiliul Județean Constanța, iluminat tricolor. FOTO Facebook
Consiliul Județean Constanța, iluminat tricolor. FOTO Facebook

Sediul Consiliului Județean Constanța a fost, până toamna trecută, înconjurat de buruieni. Neglijența Primăriei Constanța a făcut ca palatul administrativ al orașului să rămână înconjurat, vreme de un an, de vegetația sălbatică a luat locul parcului.

Latura dinspre Poarta 2, adică zona administrată de Consiliul Județean a fost însă îngrijită. Felul în care echipa de la conducerea CJC și-a bătut capul ca o clădire anostă să devină mai primitoare a culminat, zilele acestea, cu instalarea unui sistem special de iluminare arhitecturală.

Conducerea Consiliului Județean a ales o variantă inedită: nu doar lămpi obișnuite, ci o cortină de LED-uri care formează tricolorul.

“Cred că promovarea simbolurulor naționale și recunoașterea lor cu mândrie de fiecare nu trebuie să ne facă să ne fie rușine de sentimente și să nu avem curaj să recunoaștem cu voce tare că suntem patrioți. La Consiliul Județean este o echipă nouă și eu zic că veți mai vedea schimbări de imagine în bine în ceea ce privește modul de abordare a simbolurilor naționale”, a declarat vicepreședintele CJ Constanța, Claudiu Iorga Palaz pentru Constanța NEWS.

Proiectoarele tricolore sunt instalate în așa fel încât bat atât spre cornișă, cât și pe fațadă, până jos.

Instalația este realizată din 26 proiectoare LED, de tip bară, care consumă puțină energie electrică. Montarea lor a durat aproximativ o lună și a costat mai puțin de 10.000 Euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*