FOTO Cinci persoane rănite într-un accident rutier petrecut pe DN3, între Murfatlar și Ciocârlia. În accident au fost implicate două autoturisme și o căruță

Cinci persoane rănite într-un accident rutier petrecut pe DN3. FOTO Facebook
Cinci persoane rănite într-un accident rutier petrecut pe DN3. FOTO Facebook

Cinci persoane au fost rănite, miercuri noapte, într-un accident rutier petrecut pe DN3, între localitățile Murfatlar și Ciocârlia, în care au fost implicate două autoturisme și o căruță.

Potrivit polițiștilor constănțeni, din primele informații un autoturism ar fi intrat în coliziune față spate cu o căruță, iar apoi a ricoșat într-un alt autoturism.

În urma accidentului au fost rănite cinci persoane, conducătorul atelajului și un pasager din atelaj, ambii conducători auto și un pasager dintr-unul din autoturisme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*