FOTO Cinci medalii, între care una de aur, pentru CS Ovidiu la Naționalele de karate Ashihara de la Pitești

Rezultate deosebite pentru sportivii CSO Ovidiu la Naționalele de karate Ashihara de la Pitești

Cinci dintre sportivii secției de karate din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu au fost medaliați la Campionatele Naționale de Ashihara Karate, ce au fost găzduite de Pitești în perioada 08 – 10 decembrie. Cu acest prilej a fost inaugurată și noua Sală Polivalentă din Pitești, iar competiția s-a bucurat de o participare record.

„La Pitești a fost inaugurată noua Sală Polivalentă, iar membrii clubului Ashihara Karate sunt mândri că au fost printre primii sportivi ce au putut concura în ea. Competiția s-a bucurat de o participare record pentru un campionat național de Ashihara Karate, respectiv 485 de sportivi. Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu a participat la acest campionat cu 11 sportivi, iar cinci dintre ei s-au clasat pe podium. A fost o competiție foarte puternică, toți sportivii au fost excelent pregătiți, iar grupele de calificare în semifinale și finală au fost foarte echilibrate”, a declarat antrenorul secției, Ștefan Ghițulescu.

Astfel, în urma unor evoluții deosebite, bilanțul sportivilor de la Ovidiu a fost de cinci medalii, la diverse categorii: Eva Ghițulescu – locul I, Vlad Toboc și Flavius Stoica – locul II, respectiv Alexandru Toboc și Andreea Guriță – locul III.

„Felicit pe fiecare sportiv din lotul nostru în parte, indiferent de clasarea pe care au avut-o. Rezultatele au fost bune, dar, ca orice alt antrenor, spun că întotdeauna este loc de mai bine. Acest campionat are și un rol decisiv în selecția lotului național pentru campionatul mondial ce se va desfășura anul viitor în Japonia, iar sportivii care au reușit clasarea pe primele două locuri vor avea șansa de a fi selecționați. Mulțumim Primăriei Ovidiu și CSO Ovidiu, pentru ajutorul acordat, pentru că fără el nu am fi putut participa la această competiție. Întrecerile s-au derulat pe parcursul a trei zile, astfel că și costurile au fost însemnate. (…) Anul viitor va aduce campionatul național mai devreme, acesta urmând să fie organizat la începutul primăverii, iar sportivii noștri vor participa, sperăm noi, într-un număr mai mare, cu rezultate și mai bune”, a precizat antrenorul Ștefan Ghițulescu.

Pentru că anul calendaristic ajunge la final, iar de Crăciun și sărbătorile de iarnă ne mai despart doar câteva zile, Ștefan Ghițulescu a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire atât sportivilor legitimați la CSO Ovidiu, cât și celor care au susținut efortul lor continuu de a deveni mai buni.

„Cu această ocazie vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în activitatea clubului nostru, începând, bineînțeles, cu sportivii, pentru că ei muncesc și transpiră în sală pentru a obține aceste rezultate deosebite. Apoi le mulțumesc părinților, pentru susținerea și suportul arătate, atât pentru club, dar mai ales pentru copii, dar și autorităților locale din Ovidiu. Doresc să le urez tuturor sărbători fericite, frumoase, alături de cei dragi, iar în anul ce vine să aibă sănătate și să-și poată îndeplini visele”, a mai spus Ștefan Ghițulescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*