Bogdan Huțucă (PNL): “Voucher-ul de vacanță trebuie folosit la hotelurile din România, nu la alimentara de la colțul străzii”

Deputatul Bogdan Huțucă / Președintele PNL Constanța.

Parlamentarul liberal Bogdan Huțucă, președintele comisiei Buget-Finanțe din Camera Deputaților și președintele PNL Constanța, anunță menținerea voucherelor de vacanță, destinate exclusiv achitării sejururilor petrecute în România.

”Voucherele de vacanță au fost gândite pentru a susține turismul românesc. Este o măsură care a ajutat, într-o proporție semnificativă, operatorii de turism și hotelierii. De ce să renunțăm la un sistem care funcționează?”, a spus Bogdan Huțucă.

În ultima variantă a măsurilor fiscal-bugetare, prezentată în grupurile de lucru voucherele de vacanță în special rămân cu forma și destinația actuală, asta după mai multe propuneri de a le transforma în bani.

”Transformarea acestor vouchere în bani ar echivala cu o lovitură cruntă pentru întreaga industrie de ospitalitate. Dacă ajungem să folosim bani de la buget pentru a susține fie industria viciilor, fie industria turismului din Grecia sau Bulgaria, atunci avem o problemă”, a subliniat deputatul PNL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*