FOTO Ceremonial dedicat Zilei Naționale a României, la Monumentul Eroilor căzuți în Primul Război Mondial din Constanța

Ziua Națională a României s-a sărbătorit, astăzi, în Constanța. FOTO Facebook Forțele Navale

Pandemia provocată de noul coronavirus a produs schimbări semnificative în toate domeniile vieții sociale și, implicit, în modul de a sărbători, anul acesta, Ziua Națională a României, la mai bine de un veac de la unirea tuturor provinciilor românești într-un singur stat, în anul 1918.

Forțele Navale Române au celebrat marți, 1 Decembrie, Ziua Națională prin scurte ceremonii organizate la bordul navelor militare, în cadrul cărora marinarii au ridicat Marele Pavoaz, în acordurile Imnului Național, iar curajul și sacrificiul înaintașilor noștri au fost onorate prin ceremonii militare restrânse de depunere coroane de flori.

Activitățile de comemorare au avut loc la Constanța, la Monumentul Eroilor căzuți din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.

La ceremonialul militar organizat cu ocazia Zilei Naționale a României la Monumentul Eroilor căzuți în Primul Război Mondial, în Cimitirul Central Constanța, a fost prezent și primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, care a depus o coroană de flori în semn de prețuire pentru eroii României/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*