FOTO Candidații “au ieșit” pe stradă. Cine a luat deja startul campaniei electorale

Ștampila de vot. FOTO Adrian Boioglu
Ștampila de vot. FOTO Adrian Boioglu

Pe străzile Constanței au început deja să apară timid candidații care intră în campania electorală. Nu oamenii în sine, ci imaginea lor pe afișe mari.

Echipa Contra-amiralului Vergil Chițac strânge semnăturile de susținere cu ajutorul unor corturi pe care sunt însemnele PNL, poza candidatului și mesajul “Semnează și tu pentru Constanța Altfel!”.

La orele prânzului, o caravană cu însemnele PMP își făcea loc prin traficul și așa aglomerat. Claudiu Iorga Palaz vine cu mesajul “Susține un profesionist. Prima Revoluție pentru Constanța”. Echipa de campanie nu s-a mulțumit cu rulotele branduite și a colorat mașinile cu numele candidatului și adresa lui de Facebook.

O serie de afișe cel puțin ciudate au apărut pe vitrinele unui magazin din Medgidia. Ele nu au însemnele unui partid politic, dar poartă numele lui Marian Odor, mesajul “Primar pentru Medgidia” și anii 2016-2020. Liberalul Odor este candidatul creditat cu locul 2 în sondajele realizate în Medgidia, la mare distanță după independentul Valentin Vrabie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*