FOTO Candidații “au ieșit” pe stradă. Cine a luat deja startul campaniei electorale

Pe străzile Constanței au început deja să apară timid candidații care intră în campania electorală. Nu oamenii în sine, ci imaginea lor pe afișe mari.

Echipa Contra-amiralului Vergil Chițac strânge semnăturile de susținere cu ajutorul unor corturi pe care sunt însemnele PNL, poza candidatului și mesajul “Semnează și tu pentru Constanța Altfel!”.

La orele prânzului, o caravană cu însemnele PMP își făcea loc prin traficul și așa aglomerat. Claudiu Iorga Palaz vine cu mesajul “Susține un profesionist. Prima Revoluție pentru Constanța”. Echipa de campanie nu s-a mulțumit cu rulotele branduite și a colorat mașinile cu numele candidatului și adresa lui de Facebook.

O serie de afișe cel puțin ciudate au apărut pe vitrinele unui magazin din Medgidia. Ele nu au însemnele unui partid politic, dar poartă numele lui Marian Odor, mesajul “Primar pentru Medgidia” și anii 2016-2020. Liberalul Odor este candidatul creditat cu locul 2 în sondajele realizate în Medgidia, la mare distanță după independentul Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*