FOTO Bombardiere strategice B-1B americane, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

Bombardiere B-1B americane, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. FOTO: Forțele Aeriene Române

Două aeronave B-1B ale Forțelor Aeriene ale Statelor Unite participante la exercițiul „Air Defender 23” au aterizat, în data de 12 iunie, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Forțelor Aeriene Române, la exercițiul multinațional „Air Defender 23”, organizat de Forțele Aeriene Germane, participă forțe și mijloace din 25 de națiuni membre NATO, care acționează preponderent în spațiul aerian german și temporar în spațiul aerian al statelor vecine ale acesteia.

Exercițiul multinațional are ca obiectiv perfecționarea instruirii echipajelor detașamentelor pentru a fi în măsură să-și îndeplinească misiunile în cadrul multinațional, ca forță de răspuns a NATO și realizarea schimbului de experiență privind tehnicile și procedurile specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*