FOTO Băiatul dispărut din Pecineaga este căutat într-o hazna de mare capacitate aparținând unei ferme de porci

Băiatul dispărut din Pecineaga este căutat pe câmpul din vecinătatea localității. FOTO Facebook/Asociația Umanitară Solidarity Children

După ce au epuizat toate variantele posibile cu privire la dispariția băiatului în vârstă de opt ani, anchetatorii mai au de verificat și o ultimă pistă. Se presupune că minorul ar fi căzut într-o hazna de pe câmp, loc în care se varsă dejecțiile de la o fermă de porci din apropiere. 

În cursul zilei de 3 noiembrie, un localnic din Pecineaga a găsit pe câmp rolele băiatului, pe drumul care duce spre ferma I.A.S. În apropiere de acest loc, se afla așa zisele „haznale“, potrivit celor de la  Asociația Umanitară Solidarity Children, gropi care au o adâncime de peste 10 metri și sunt pline cu dejecții de la complexul de porci. Aici se pare că, pe marginea unei haznale se vad urme ca și când un corp ar fi alunecat în ea.

Dată fiind natura a ceea ce se afla în hazna, scafandrii ISU nu au putut intra să caute. Drept urmare, în dimineața de 4 noiembrie, începând cu ora 7.00, două autospeciale de scafandrii cu 2 ofițeri și 3 subofițeri, un autocamion de intervenție cu o motopompa de capacitate mare cu 3 subofițeri s-au deplasat la locul respectiv și s-a început pomparea dejecțiilor din hazna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*