FOTO VIDEO Aproape 4 tone de petarde și artificii au fost confiscate de către polițiștii constănțeni

Polițiștii constănțeni au confiscat aproape 4 tone de artificii și petarde. FOTO CTnews.ro

Polițiștii din Constanța împreună cu cei ai Direcției Operațiuni Speciale au confiscat peste 3.700 de kilograme de articole pirotehnice deținute ilegal.

La data de 21 decembrie, în baza Planului de Acțiune FOC DE ARTIFICII 2017, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, au depistat patru persoane în timp ce manipulau obiecte pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 și F 4.

Persoanele în cauză au fost depistate în localitatea Eforie Nord, în timp ce tranferau dintr-o autoutilitară în alta, mai multe cutii cu obiecte pirotehnice, pe care aceștia ar fi intenționat să le comercializeze ilegal.

Articolele pirotehnice au fost confiscate, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,nerespectarea regimului materialelor explozive”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*