FOTO Apă gratuită pentru animalele care sunt crescute între Peștera și Ivrinezu Mare

Cișmea nouă la Ivrinezu Mare. FOTO Facebook
Cișmea nouă la Ivrinezu Mare. FOTO Facebook

Programul de inaugurare a cișmelelor din comuna Peștera a ajuns și la Ivrinezu Mare. Locuitorii se bucură din ziua Sfinților Mihail și Gavril de o cișmea unde pot să-și adape animalele.

Locația, inaugurată de primarul Valentin Vrabie, este a 13-a din comună și este situată pe Valea Minei.

“Evenimentul este parte a proiectului unic la nivel naţional, derulat de comuna Peştera încă din anul 2011. Proiectul presupune construirea a 40 de km de conducte, respectiv realizarea unui numar de 18 cişmele, care vin în sprijinul crescătorilor de animale. Astfel, cheltuielile acestora sunt reduse la zero, în ceea ce priveşte consumul de apă”, a explicat Valentin Vrabie.

Locuitorii satului Izvoru Mare, au participat apoi la slujba prilejuită de hramul bisericii Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril din localitate, urmată de o agapă frăţească.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*