FOTO Angajații Polaris M Holding au ridicat copacii căzuți în urma vijeliei

Angajații Polaris au intervenit după vijelie și au desfundat gurile de canalizare și curățat copacii căzuți. FOTO Polaris M Holding

Furtuna ce s-a abătut asupra județului și a municipiului Constanța a provocat pagube diverse, cel mai des întâlnite pe raza municipiului fiind inundațiile, copacii și crengile rupte de vânt.

Furtuna care s-a abătut asupra Constanței a produs inundații și blocaje din cauza materialului vegetal rupt. Copacii căzuți și ramurile dislocate au ajuns pe trotuare și carosabil.

Angajații Polaris M Holding au intreprins acțiuni de strângere a materialului vegetal în scopul degajării căilor de acces pietonal și auto. Totodata s-a realizat si degajarea sistemelor de colectare si evacuare a apei pluviale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*