FOTO Angajații Polaris M Holding au făcut curățenie în curțile și vecinătatea unităților de învățământ din municipiul Constanța

Angajații Polaris au curățat și igienizat curțile și împrejurimile unităților de învățământ. FOTO Primăria Constanța

Angajații Polaris M Holding sprijnă inițiativa Primăriei Constanța de pregătire a unităților de învățământ pentru începerea noului an școlar într-un mediu cat mai curat. Alături de aceștia participă și rreprezentații Serviciului Igienă Publică a Primăriei Constanța.

Angajații Polaris efectuează operațiuni de măturat manual și mecanic, de colectare a deșeurilor vegetale și menajere în scopul igienizării și salubrizării curților și căilor de acces ale celor aproximativ 80 de unități de învățământ din orașul Constanța. Pe lângă școli, se acționează și în grădinițele de stat și în Campusul Universitar.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*