FOTO Angajații Polaris M Holding asigură salubrizarea a 110.000 mp de plajă la festivalul Neversea

Angajații Polaris asigură curățenia la Festivalul Neversea. FOTO Polaris M Holding

Prima zi de desfășurare a festivalului de la malul marii a adus peste 10.000 de participanți din țara noastră, dar și din Marea Britanie, Israel si Statele Unite ale Americii.

Aceștia beneficiază de servicii de salubrizare și igienizare a plajei și a cailor de acces din partea a 120 de angajați ai societății Polaris M Holding, care își desfășoară activitatea in mod permanent, in 3 ture de lucru. De asemenea au fost puse la dispoziție un număr de 400 de europubele cu o capacitate de 240 litri fiecare pentru depozitarea deșeurilor rezultate.

„Ne dorim ca cel mai mare festival de pe plaja din Europa sa fie declarat si cel mai curat! Invitam toți fanii Neversea să ne ajute în menținerea standardelor de curățenie prin depozitarea deșeurilor în spațiile special amenajate. Împreună putem păstra o imagine impecabila a distracției și a magiei muzicii!“, au transmis reprezentații Polaris M Holding.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*