FOTO Angajații Polaris lucrează la foc continuu pentru dezinfectarea străzilor și trotuarelor din municipiul Constanța

Angajații Polaris continuă activitatea de dezinsecție. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța prin intermediul firmei de salubritate Polaris M Holding continuă dezinfectarea străzilor din municipiul Constanța. Acțiunea are loc atât în timpul zilei cât și noaptea, pentru combaterea răspândirii virusului COVID–19.

Toate străzile, trotuarele, zonele aglomerate și platformele de gunoi din municipiul Constanța sunt dezinfectate cu o substanță pe bază de cloramină.

Se recomandă tuturor asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța care au ghene de gunoi cu tubulatură să efectueze dezinfecție și în tubulatura ghenei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*