FOTO Analizele preliminare au confirmat prezența drogurilor în corpul lui Răzvan Ciobanu. Acesta a murit în urma unei hemoragii interne

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat în București, în cimitirul Progresu. FOTO Cătălin SCHIPOR

În urma necropsiei efectuate la morga Cimitirului Central din Constanța s-a stabilit ceea ce a dus la moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. De asemenea, potrivit unor surse neoficiale din cadrul anchetatorilor, testul rapid a confirmat și prezența în organism a unor substanțe interzise.

După o necropsie ce a durat aproximativ patru ore, medicii legiști au primele rezultate în ceea ce privește moartea violentă a lui Răzvan Ciobanu. Reamintim că acesta a decedat în urma unui accident rutier descoperit în dimineața de 29 aprilie, la intrarea în localitatea Săcele.

Testul rapid a scos la iveală faptul că Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accident. Pentru a se stabili exact natura acestora și ca rezultatele să poată fi luate în seamă în ancheta penală, urmează a se efectua analize complexe la Institutul de Medicină Legală.

Moartea a survenit în urma unei hemoragii interne, provocată de multiple leziuni interne.

UPDATE:

„Rezultatele de la IML sunt cele concludente și care vor fi luate în considerare. Restul sunt speculații“, a declarat procurorul Camelia Andrei din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Părinții lui Răzvan Ciobanu, precum și avocata Laura Vicol au fost prezenți la Constanța pentru a ridica trupul neînsuflețit al acestuia. Sicriul a fost dus la capela Cimitirului Progresu din București cu o mașină mortuară.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*