FOTO Amplasamentul viitorului port pescăresc Hârșova, vizitat de experți ai ADD Constanța

Amplasamentul viitorului port pescăresc Hârșova, vizitat de experți ai ADD Constanța

Experți din cadrul Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța au vizitat și verificat tehnic luni, 16 mai, amplasamentul unde urmează să fie amenajat portul pescăresc Hârșova.

„Împreună cu doi colegi din cadrul ADD Constanța și cu domnul Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, dar și cu alți reprezentanți ai administrației locale, am verificat, în teren, amplasamentul unde va fi construit portul pescăresc. Amplasamentul de la Hârșova, care îndeplinește toate condițiile tehnice impuse de proiect, așa cum au stabilit experții noștri, urmează să faciliteze activitatea de pescuit pentru micii pescari, dar și accesul spre Cetatea Carsium”, a precizat Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța.

Amplasat lângă Cetatea Carsium Hârșova, viitorul port pescăresc va avea, conform proiectului care va fi depus pentru finanțare în cadrul Programului Operațional de Pescuit, 1.000 de metri pătrați, va fi racordat la utilități și va beneficia de o protecție de doi metri împotriva creșterii debitului Dunării, raportat la digul actual.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*