FOTO Amendă de 435 de lei pentru șoferul unui autoturism cu numere neconforme. Acesta a rămas și fără certificatul de înmatriculare

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat marți, 10 august, pe strada Caraiman din municipiu, un autoturism, care avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare neconforme cu standardele în vigoare.

 

Plăcuțe cu numere de înmatriculare neconforme. FOTO Facebook Robert Savciuc

Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 435 de lei, totodată fiind aplicată măsura tehnico-administrativă, respectiv reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*