FOTO Amendă de 18.000 de lei aplicată de Protecția Consumatorului în cazul unui restaurant cu specific pescăresc din Năvodari

Amendă de 18.000 de lei aplicată în cazul unui restaurant cu specific pescăresc din Năvodari. FOTO ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a aplicat o amendă de 18.000 de lei, precum și propunerea de închidere a unui restaurant cu specific pescăresc din Năvodari.

Potrivit reprezentanților ANPC, din cauza deficiențelor constatate în timpul unui control efectuat la restaurantul cu specific pescăresc din Năvodari, a fost aplicată o amendă de 18.000 de lei.

„În urma controlului s-a propus închiderea localului pe o perioadă de 6 – 12 luni, după ce, în urmă cu două săptămâni, au fost identificate aceleași deficiențe și a existat o propunere de oprire temporară a prestării de servicii”, a precizat directorul ANPC, Paul Anghel.

Totodată, comisarii ANPC au mai descoperit și cantitatea de 216 kilograme de pește fără elemente de identificare și caracterizare, în valoare totală de 5.271 de lei, care a fost indisponibilizată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*