FOTO ALERTĂ! Pericol de explozie în gara Saligny! O garnitură de tren prezintă scurgeri de gaz

Pompierii au izolat întreaga zonă, existând riscul unei explozii. FOTO ISU Dobrogea

ISU Dobrogea a fost alertat miercuri dimineață, în jurul orei 8.50 de personalul gării Saligny care a observat în urma unei inspecții de rutină la o garnitură de tren, o scurgere de gaz dintr-un vagon.

La fața locului au fost trimise 2 autospecialele de la Detașamentul de pompieri Cernavodă – în total 9 subofițeri, dar și o ambulanta SMURD cu 3 subofițeri pentru asigurarea de măsuri PSI. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, este vorba de o garnitură de tren ce are în componență 40 de vagoane, iar la un vagon s-au constatat pierderi de gaz de la vana de descărcare. Pompierii militari au izolat zona și așteaptă echipa specializata a operatorului economic (care deține gazul) sa remedieze defecțiunea.

Potrivit martorilor, mirosul de gaz este foarte puternic și se simte pe o rază foarte mare.

UPDATE:

Autoritățile au luat decizia de a se închide circulația pe DE 81(DN 22C) – Medgidia – Cernavodă – Autostrada A2.

UPDATE:

Defecțiunea a fost remediat, iar garnitura de tren a plecat spre București. Restricțiile au fost ridicate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*